¿Deseas leerlo en castellano?

 

L’equip de Natural centre de salut també formem part de l’equip de persones de Naturalcrom.

Naturalcrom® és un sistema d’il·luminació emissor d’ones electromagnètiques de freqüència variable i programable. El sistema Naturalcrom® utilitza la llum visible com a ona electromagnètica portadora d’informació. Ho fa per mitjà d’emanadors construïts de manera artesanal amb materials d’alta qualitat essent cada un, una peça única.

Naturalcrom® és el resultat de la confluència entre els principis de la cromoteràpia la biorressonància i el mantra ioga.

 

EMANAIOGA

(AMBIENTS)

 

Un emanador dissenyat per a crear ambients que predisposin a diferents estats favorables segons la necessitat del moment. Consta d’un processador que combina una emanació lumínica d’alta qualitat com a ona portadora amb patrons de freqüències que formen una estructura vibracional que predisposa i porta cap a l’estat que has triat. L’Emanaioga porta un programa intern amb la possibilitat de combinar la llum amb 7 Mantres. Al mateix temps, cada un d’aquests mantres pot ser combinat amb el color adient a la finalitat que busquem a partir dels 6 filtres de què disposa (més la llum sense cap filtre), podent modular l’ambient de 49 maneres possibles. Des del recolliment i la meditació al centrament i la concentració, passant per la creativitat i la salut. El circuit electrònic de l’emanaioga està contingut dins d’una peça de ceràmica esmaltada i damunt porta una punta tallada de quars d’alta qualitat i curosament triada, que a més d’emetre les seves qualitats intrínseques, polaritza la llum i la fa assimilable per ser captada pel nostre sistema, físic, psíquic i energètic.

 

EMANAIOGA

(MEDITACIÓ)

 

Un emanador dissenyat per a l’assistència a la meditació tant per a persones que s’inicien com per a meditadors habituals i experimentats. Consta d’un processador que combina una emanació lumínica d’alta qualitat com a ona portadora amb patrons de freqüències que formen una estructura vibracional que predisposa i porta cap a l’estat de meditació. Aquesta combinació lumínica, passa a través d’un quars que la polaritza i la fa assimilable per ser captada pel nostre sistema, físic, psíquic i energètic. L’aparell disposa d’un joc de filtres de colors que modulen l’emanació lumínica per aconseguir diverses qualitats, (energia, serenitat, salut, vitalitat, assertivitat, etc.)

Pot ser utilitzat de diverses maneres:

-Per crear un ambient de recolliment i serenor: a l’espai de meditació, a la tauleta de nit…

-En la meditació: La llum emanant el patró del mantra Om Namah Shivaya contribueix a facilitar el treball de meditació i porta cap a la meditació. Al mateix temps, podem programar l’estona que volem dedicar a meditar des de 10 minuts a seixanta i oblidar-nos així d’estar pendents del rellotge. També podem afegir el so d’una campaneta cada 10 minuts, que ens retorni al centrament.

També disposa d’un programa de patrons isocrònics amb una durada de 20 minuts que ens ajuda a passar de l’estat de vigília a l’estat de meditació. El circuit electrònic està contingut dins d’una caixa de faig envernissada, disposa d’uns llums led indicadors del programa en funcionament i al seu damunt porta una punta tallada de quars d’alta qualitat, curosament triada, que a més d’emetre les seves qualitats intrínsiques, polaritza la llum i la fa assimilable per ser captada pel nostre sistema físic, psíquic i energètic.

 

 

 EMANAHATA

 

L’Emanahata és l’aparell més petit de la família Naturalcrom®, està pensat per l’ús individual i especialment dissenyat per l’harmonització del nostre organisme a través de la influència sobre el 4rt. Xacra Anahata situat al centre del pit. La llum que genera l’Emanahata a través d’un led d’alta lluminositat, és portadora del color verd i del mantra Om Namah Shivaya. El color verd sintonitza especialment amb el xacra Anahata (cardíac) harmonitzant-lo. És el color de l’equilibri i l’harmonia i té un efecte beneficiós en tots els aspectes de la persona. Entre altres capacitats, alleuja el cansament físic, produeix regeneració cel·lular, ajuda a augmentar les defenses del sistema immunitari i és molt efectiu en la reducció de l’estrès i de l’angoixa.

El mantra Om Namah Shivaya és un dels mantres més coneguts de l’Hinduïsme. És un mantra mil·lenari que propicia al qui el repeteix, el reconeixement de la pròpia Realitat Essencial. Ressonar amb l’estructura vibracional d’aquest mantra ens porta a un estat de centrament, recolliment, i consciència. Se l’anomena “pancha-akshara” o el mantra de les 5 síl·labes ‘Na’, ‘Ma’, ‘Shi’, ‘Va’, ‘Ya’. Aquestes cinc síl·labes corresponen a l’estructura vibracional dels cinc elements : terra, aigua, foc, aire i èter components bàsics del nostre organisme. Això converteix aquest mantra en un gran harmonitzador, equilibrador i font de salut i benestar.

Per regla general, quan utilitzem l’emanahata com a ajuda a la meditació, al centrament o com a harmonitzador des-estressant, cal penjar l’emanahata del coll al vell mig del pit a l’alçada del cor i posar l’emissor de llum tocant a la pell. També podem posar el focus de llum en un lloc específic del cos on hi hagi dolor, tensió etc. Tocant directament a la pell. Portar l’emanahata per sobre la roba disminueix els seus efectes. L’emanahata ve equipat amb una bateria recarregable de ió liti que li dóna una autonomia de fins a 50 hores funcionant contínuament. Podeu recarregar la bateria posant l’Emanahata en el seu suport i endollar a aquest a qualsevol font USB (carregador de mòbil, ordinador, etc…) Mentre la bateria es carrega n’informa una llum vermella. Un cop s’ha carregat s’encén una llum blava. Cal tenir la precaució de no tenir l’emanahata funcionant mentre es carrega.

No es recomana l’ús de l’Emanahata amb persones que utilitzin marcapassos. No hi ha contraindicacions per l’ús de l’emanahata ni perill de sobre-exposició a la emanació de la seva llum verda “enriquida” amb l’estructura vibracional del mantra. Cal protegir l’emanador de llum quan no el portem penjat, el focus de llum es pot ratllar fàcilment.

 

 

EMANASHANTI

 

La funció bàsica de l’Emanashanti és la de llum de nit (light angel) que amb la seva llum suau ajuda al nens i adults a adormir-se acompanyant el son i allunyant la sensació de por a la foscor.

A  l’hora de dissenyar aquest aparell ens hem plantejat quina és l’arrel d’aquesta por essencial.

Entenem que al darrere d’aquesta por hi ha la falta de connexió de la majoria de les persones amb la seva Realitat Essencial. Per això, de nit, on les formes es dilueixen i el silenci omple l’espai, en comptes de trobar la pau i el recolliment, el que podem sentir és buit i solitud.

Des d’aquesta perspectiva, hem dissenyat el nostre llum de nit, Emanashanti, en què tot, des de la forma, la llum i el patró freqüencial del mantra emanat, ens porti cap a la Consciència de Ser.

L’Emanashanti té la forma d’una flor de lotus amb una peça esfèrica de quars al mig que recorda la perla blava, imatge que es pot veure en estats profunds de meditació.

“La Perla Blava,  emergent d’una flor de lotus i obrint-se, és una imatge arquetípica que li recorda a l’ànima la seva verdadera Naturalesa Essencial. Això la calma, li fa perdre la por i la porta a un estat de recolliment. Aquest estat  propicia el descans i el son profund ja sigui d’un nen com d’una persona adulta”.

El circuit electrònic que conté la tecnologia Naturalcrom fa emanar una llum blava que porta la freqüència vibratòria del Pavamana mantra, un mantra antiquíssim que es troba en el Brihadaranyaka Upanishad. Aquest mantra de Pau (Shanti) ens arriba a través de la llum com una dolça i suau cançó de bressol.

Om Asato Maa Sad-Gamaya
Tamaso Maa Jyotir-Gamaya
Mrtyor-Maa Amrtam Gamaya
Om Shaantih Shaantih Shaantih

Om, porta’m de la il·lusió a la Realitat
Porta’m de la foscor a la Llum
Porta’m de la mort a la Immortalitat
Om, Pau, Pau, Pau.

El conjunt de forma arquetípica i emanació de la llum amb el mantra fan d’aquest “llum de nit” un eficaç instrument d’ajuda a la conciliació del son i el descans profund. També útil com a facilitador en els treballs de meditació.