Quantum SCIO és un dispositiu terapèutic de tecnologia biofeedback que permet una actuació immediata per a la reducció de l’estrès. Detecta i equilibra patiments a través de tractaments no invasius ni tòxics.

És capaç d’escanejar el cos des del cap fins als peus i donar una anàlisi completa de l’estat mental físic emocional i espiritual del pacient. Encara que no és un aparell de diagnòstic de malalties, si que ens dona una visió àmplia del terreny i predisposició saludable del pacient amb les seves zones febles, bloquejades o tendències estructurals al desequilibri. Aporta una gran informació que ajuda al pacient a prendre consciència del seu estat i no només això, a través de l’SCIO podem aplicar mètodes correctius bioenergètics que condueixen als pacients a recuperar la seva salut reactivant la seva pròpia energia vital.
Una combinació de biofeedback i biorresonància que permet una intervenció terapèutica eficaç per al control de la por, l’ansietat i l’estrès alleujant les afeccions a través petits estímuls elèctrics.
Quantum SCIO interactua amb el pacient per equilibrar des del seu origen trastorns orgànics i emocionals.
La funció principal de Quantum SCIO és la de detectar i desbloquejar els obstacles en el flux saludable del camp energètic de l’organisme, com per exemple en els meridians d’acupuntura o en el flux energètic de les ones cerebrals.

Quantum SCIO pot detectar eliminar o equilibrar: patògens, deficiències nutricionals, intoleràncies alimentàries, al·lèrgens, toxicitat acumulada, bloquejos en el flux energètic de la columna vertebral, articulacions, òrgans i teixits, així com bloquejos provocats per traumatismes psíquics, emocions reprimides i processos traumàtics inconscients que actuen bloquejant el flux vital de la persona.

Quantum SCIO ens ajuda a prendre consciència del nostre moment vital, permetent-nos entendre els processos que interfereixen i que ens dificulten gaudir d’una bona salut i benestar accelerant els processos de presa de consciència i la seva resolució.