Atenem a la persona tenint en compte, al mateix temps, la seva unitat física, mental, emocional i espiritual. Contemplem el símptoma com una expressió del sofriment de l’ÉSSER, que es pot exterioritzar per mitjà del dolor corporal o del dolor emocional amb la conseqüent dificultat de viure.

És una teràpia especialment indicada per a:

-Persones que pateixen dolors que es manifesten en el cos: a nivell muscular, articular, ossi i orgànic, (contractures, desviacions de columna, hèrnies discals, problemes respiratoris, etc.) i en malalties físiques en general, les causes de les quals es volen tractar i comprendre a un nivell més global i profund.

-Persones amb trastorns que es manifesten a nivell anímic i emocional: trastorns psico-somàtics, angoixa, ansietat, depressió, insomni, etc.

-Persones implicades en el seu desenvolupament personal, interessades en una teràpia profunda.

El cos és l’eix fonamental i la guia en el procés terapèutic, per a això treballem simultàniament amb: exercicis de consciència corporal, estiraments, respiració, massatges tant profunds com sensitius, propiciant el contacte de la persona amb tots els seus aspectes.
En el transcurs de la teràpia es faciliten tant l’expressió verbal com l’emocional. Aquesta vivència i la seva elaboració posterior ajuden la persona a restablir l’harmonia, en tots els aspectes i de manera duradora. Tot això és treballat dins d’una relació terapèutica empàtica, des d’una actitud de presència i de respecte i al ritme del pacient.