La meditació forma part de nostres vides des de fa molts anys. El Josep Maria als 17 anys va fer el seu primer viatge a Índia buscant una tècnica per fer front a l’esclat social en el post franquisme des de la vessant de la no-violència i va trobar molt més.

Durant molts anys la pràctica de la meditació va ser viscuda sols en l’àmbit privat. Ha estat en els últims 5 anys quan a través de la demanda dels nostres pacients hem estructurat i compartit aquesta pràctica proposant tres tallers progressius per iniciar a la meditació a les persones que ho desitgin.
I ho fem oferint una traducció de l’ensenyament rebut en el seu moment, en harmonia amb la nostra cultura i la nostra realitat sense desvirtuar-ne el que és essencial.

buda

Un cop assolida la tècnica amb els tres tallers oferim un seguiment mensual amb les tardes de suport a la meditació on les persones que ho desitgin puguin continuar aprofundint i omplint-se de la facilitat per a meditar que proporciona realitzar aquesta activitat en grup.

Per què meditar?

Sens dubte per a viure millor, més tranquils, amb més perspectiva, més connectats al què Som. La meditació ens ajuda a connectar amb el nostre propòsit i amb el sentit profund de la nostra existència.

Els tallers d’iniciació a la meditació són guiats per Josep Maria Garcia i Àngels Torras.