Des de fa 12 anys, al centre de salut Natural de Manresa realitzem tallers d’iniciació a la meditació. Un cop finalitzats aquests tallers, oferim espais mensuals de suport per a la pràctica meditativa.

Va ser un grup d’usuaris del centre qui, en un moment determinat del seu procés, van expressar la necessitat de tenir accés a la meditació. Aquesta pràctica és una eina molt familiar per a nosaltres, ja que forma part de les nostres vides des de fa molts anys.

Inicialment, els nostres tallers estaven dirigits a persones en procés de teràpia. Actualment, estan oberts a tothom i solen fer-se dos cicles cada any.

La nostra ensenyança es basa en el ioga i es transmet a través d’un llinatge antic que hem adaptat als temps i a la nostra cultura, sense perdre l’essència de l’art de la meditació, que es transmet de cor a cor.

En els nostres tallers, la teoria i la pràctica estan interrelacionades. No prenem apunts, sinó que practiquem i comprenem des d’una escolta meditativa, evitant l’esforç mental i intel·lectual. A cada taller, donem resposta a totes les preguntes i dubtes que sorgeixen de la tasca proposada. Aquesta és una part essencial d’aquest cicle.

Cada cicle consta de 4 tallers, que es fan un cop al mes, durant 4 mesos consecutius. És necessari reservar les quatre dates, ja que estan interconnectades.

La nostra sala de meditació està equipada amb coixins per seure a terra. No obstant això, si tens alguna limitació que t’impedeix adoptar aquesta postura, t’hi proporcionarem una cadira adequada.

En les primeres sessions, les meditacions tenen una durada d’uns 10 a 15 minuts, i s’allarguen en les trobades d’aprofundiment en la pràctica meditativa.

Et pots inscriure als tallers d’iniciació a la meditació:

Properes dates de 2024:

  • 5 de setembre de 19 a 21:30
  • 3 d’octubre de 19 a 21:30
  • 7 de novembre de 19 a 21
  • 5 de desembre 19 a 21:15

El cicle complet és de 4 tallers consecutius.

Un cop acabat el cicle, pots continuar amb les trobades de suport a la meditació.


Per contactar amb nosaltres podeu fer-ho a través de:

Tel. 938 77 08 80
Mòbil 633 843 768
info@natural.cat

Les trobades estan obertes a les persones que han realitzat els 4 tallers d’iniciació a la meditació al Natural.

És un espai per aprofundir en la pràctica de la meditació i compartir dificultats i troballes en un ambient de confiança i respecte.

Compartir l’experiència de la meditació en grup és de gran ajuda per la continuïtat de la pràctica individual.

A partir d’aquest curs, les trobades de suport a la meditació es faran els dijous de 19h a 21h, el segon, tercer i quart dijous de cada mes.

Pots triar el dia que et vagi millor. Si vens regularment, ajudarà que vinguis sempre el mateix dijous:

MARÇ: 7, 14 i 21

ABRIL: 11, 18 i 25

MAIG: 9, 16 i 23

JUNY: 13, 20 i 27

JULIOL: Diumenge 28, Final de curs a la Plana

L’aportació als grups d’ aprofundiment és de 10€.

Per contactar amb nosaltres podeu fer-ho a través de:

Tel. 938 77 08 80
Mòbil 633 843 768
info@natural.cat

T’esperem!

No saps què regalar ? 

REGALA SALUT I BENESTAR, REGALA NATURALCROM

Aquest any et proposem que donis una ullada als nostres productes naturalcrom. Tecnologia al servei de la salut i la consciència.

Sorprèn els teus amb un regal molt útil, original i únic! Benestar personal o d’ambients.

Segurament trobaràs l’emanador de mantres i freqüències ideals per a tu o per als que estimes.

Dona una ullada al nostre web i si prefereixes un tracte més personal, envia’ns un correu i t’atendrem amb molt de gust.

Per contactar amb nosaltres podeu fer-ho a través de:

Tel. 938 77 08 80
Mòbil 633 843 768
info@natural.cat

L’equip de Natural centre de salut també formem part de l’equip de persones de Naturalcrom.

Naturalcrom® és un sistema d’il·luminació emissor d’ones electromagnètiques de freqüència variable i programable. El sistema Naturalcrom® utilitza la llum visible com a ona electromagnètica portadora d’informació. Ho fa per mitjà d’emanadors construïts de manera artesanal amb materials d’alta qualitat essent cada un, una peça única.

Naturalcrom® és el resultat de la confluència entre els principis de la cromoteràpia la biorressonància i el mantra ioga.

Més informació clicant aquí