Et volem donar l’enhorabona pel teu embaràs i la més càlida benvinguda a l’escolta d’aquesta guia d’acompanyament que hem preparat amb tot l’amor. Ens agradarà fer-te companyia en aquest viatge preciós i sagrat que va des la concepció al naixement.

audioguiaHem volgut oferir-te aquesta eina perquè la puguis fer servir enmig dels estímuls diaris i, ajudar-te així, a trobar un espai tan extern com intern de descans i de presència. Abans de tot, deixa’ns donar-te unes petites indicacions que poden fer més confortable l’escolta i la interiorització.

Et proposem que triïs un espai tranquil, lluny de sorolls i d’interrupcions. Prepara el terra on t’asseuràs perquè sigui confortable.

La guia que et presentem consta de cinc experiències, que a través de la paraula i la música, et porten a contactar amb tu mateixa i el teu nadó i t’ajuden a donar valor a aquesta etapa, gaudir-la i preparar-te per al naixement.

Les quatre primeres experiències són per escoltar-les asseguda. Tant pot ser recolzada a la paret, amb coixins per a seure i per a l’esquena, amb les cames estirades, amb coixins sota dels genolls… També pots estar asseguda, amb l’esquena recta i les cames creuades en posició de meditació, sense recolzar-te (aquesta posició és recomanable només si hi estàs acostumada).

Tingues en compte que hauràs de mantenir-te una bona estona en la mateixa posició, per això és important que t’hi sentis còmoda.

L’última experiència proposem que l’escoltis estirada de costat, en posició fetal, amb coixins sota el cap, sota el ventre i entre els genolls.

Les cinc experiències estan pensades per poder-les escoltar des de l’inici fins al final, ja que són progressives i segueixen un fil conductor tant en el text com en la música. Però, si no tens el temps que requereix tota l’escolta, pots experimentar les dues primeres experiències seguides, o començar per les tres últimes quan ja hi estiguis familiaritzada.

Esperem que tu i el teu nadó gaudiu plegats d’aquesta vivència.

Pots comprar l’audioguia mitjançant aquest link.