Avís important

A causa de la nova situació generada per la pandèmia, tots els tallers queden anul·lats provisionalment fins nou avís.

Us mantindrem informats. Disculpeu les molèsties, i gràcies per la vostra comprensió.


(com utilitzar la pròpia veu com a ajuda en el procés de treball de part)
Amb Celeste Alías: mare, professora de cant i cantant i Àngels Torras, terapeuta psicocorporal. Acompanyament a la maternitat i paternitat.

A partir de la vivència del seu part i naixement del seu fill Teo i dels seus coneixements com a professional de la veu (professora de cant i cantant), la Celeste Alías ens ofereix un taller on descobrir el so com a canal d’obertura i relaxació pèlvica per alliberar la tensió i permetre un òptim treball de part i part. Ens mostrarà l’evidència de la relació entre la boca i la gola amb el sol pèlvic i el canal del part, i ens donarà eines per a treballar durant la gestació, la capacitat d’obertura i entrega, d’una manera lúdica i agradable.

Descobrir i connectar amb el poder de la nostra veu i experimentar amb el so ens dóna la capacitat de viure i acompanyar les contraccions amb molta efectivitat. El so calma el dolor, ajuda al centrament i facilita l’alliberament d’hormones anestèsiques i euforitzants que ens permeten realitzar un treball de part, fluid i eficaç.

És per això que des del Natural ens plau presentar-te aquest taller, a més, cantant encara és més fàcil gaudir de la gestació, del treball de part i del part i comunicar aquesta alegria al bebè que estàs esperant.

El taller consta de dues hores i mitja on experimentarem amb el so, la veu, la consciència corporal i el contacte amb el bebè.

La cantant Celeste Alías i l’Àngels Torras fan aquest taller adreçat a dones embarassades perquè aprenguin a utilitzar el so per tenir un treball de part més agradable i fàcil.

Un taller útil i pràctic per poder viure cada contracció com un regal.
Natural Centre de Salut.