Avís important

A causa de la nova situació generada per la pandèmia, tots els tallers queden anul·lats provisionalment fins nou avís.

Us mantindrem informats. Disculpeu les molèsties, i gràcies per la vostra comprensió.


Gestionar les emocions dels nostres fills petits no és fàcil. A vegades aquestes emocions desperten les nostres i ens trobem sense eines ni recursos per fer front a aquests moments de conflicte emocional. I sovint sorgeixen aquestes preguntes o similars:

Com ho gestiono? 

Què li passa al meu fill? Per què s’enfada així? Per què pica? Què puc fer perquè no tingui tanta por? I la vergonya, com la gestionem quan estem amb altres persones que li parlen?, etc. 

Els tallers de Gestió d’Emocions per a mares i pares són un espai con posar consciència al moment que ens toca viure. Estan adreçats a persones amb fills a partir de 18 mesos i fins a 7 anys. L’bjectiu és oferir a les famílies un espai de reflexió, de connexió amb un mateix per poder veure com estem i per què ens costa, a vegades, gestionar les emocions dels nostres infants.

Un treball en grup per veure que el que els passa als altres no és gaire diferent del que ens passa a nosaltres… i així, compartint, aprenem junts. 

Sempre, oferint una informació veraç i eines i recursos per ajudar als nostres fills a tenir una bona relació amb les seves emocions i puguin, poc a poc, anar aprenent a gestionar-les perquè el dia de demà siguin adults emocionalment sans.

 

Facilita: Míriam Tirado, periodista especialitzada en maternitat i paternitat, i consultora de criança.

Freqüència: Un cop al mes

Durada: 2 hores

Més informació a info@natural.cat